Kondogbia stiže u London?
EPA

Francuz napušta Valenciju na ljeto?

Kondogbia stiže u London?

E. Ganibegović

Tottenham planira da u svoje redove dovede Geoffreya Kondogbiju, koji ove sezone igra sjajno u dresu Valencije.

Francuz je ovog ljeta napustio Inter i pridužio se Šišmiša, gdje ponovo pokazuje da je riječ o veoma kvalitetnom igraču, koji je prije nekoliko godina igrao fenomenalno kako u dresu Seville, tako i u dresu Monaca.

Pijetlovi su zagrijani za njegove usluge, jer ga vide kao sjajnu zamjenu za Moussu Dembela, koji će van terena biti 18 mjeseci.

Navodno, ovaj 24 - godišnji veznjak bi mogao na Otoku završiti tek na ljeto, jer je Valencia dogovorila posao s njim, što bi dodatno povećalo njegovu cijenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Generalni direktor kluba iz Londona Mateu Alemay tvrdi: "Na kraju sezone imamo pravo da kupujemo i već smo postigli dogovor s Kondogbijom, pa bi se transfer trebao realizovati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi