Kontroverzni Joey Barton ima novi klub

Otkrio putem Twittera

Kontroverzni Joey Barton ima novi klub

Kontroverzni engleski fudbaler Joey Barton će u narednih 48 sati potpisati dvogodišnji ugovor sa Glasgow Rangersom, javljaju britanski mediji.

Ovaj fudbaler je do sada nastupao za Burnley, koji mu je prije nekoliko dana ponudio novi jednogodišnji ugovor. Barton ga je, nakon mnogo premišljanja, odbio i odlučio promijeniti klub.

"Teška odluka, ali donio sam je", poručio je Barton putem Twittera, nakon čega je dodao hashtag sa stihom iz Rangersove himne Penny Arcade.

Joey Barton je u dosadašnjoj karijeri bio član Manchester Cityja, Newcastle Uniteda, QPR-a, Marseillea i Burnleyja, dok je za reprezentaciju Engleske odigrao jedan meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi