Mostarac Marko Martinović potpisao za Hajduk

Mostarac Marko Martinović potpisao za Hajduk

Mladi Mostarac Marko Martinović, koji je prije tri godine iz omladinskog pogona HNK Hajduk potpisao za portugalskog giganta Benficu iz Lisabona, ovih dana, nakon isteka ugovora s Portugalcima, stavio je potpis na ovaj put profesionalni ugovor sa splitskim Hajdukom.

Martinović je inače član hrvatske U-19 reprezentacije, a prve nogometne korake, prije prelaska u HŠK Zrinjski, napravio je u mostarskom rasadniku talenata UŠS Sport Talent kod trenera Marija Glibića.

Povratnički ugovor sa splitskim klubom Martinović koji je inače 2000.godište potpisao je na 4 godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi