Koprivica pred potpisom za GOŠK

U Gabelu stiže zamjena ra Rodina?

Koprivica pred potpisom za GOŠK

Bogojanska Iskra nije uspjela sačuvati status prvoligaša u minuloj sezoni, pa će se naredne takmičiti u Drugoj ligi FBiH (Zapad).

Veliki udarac za ekipu Iskre je i činjenica da je sjajni štoper Vlado Koprivica odlučio sreću potražiti u novoj sredini, a to bi po svemu sudeći mogla biti ekipa GOŠK-a.

Ovaj 24-godišnjak je osvojio srca navijača Iskre svojom borbenošću, ali i fudbalskim kvalitetima, a naredne sezone bi ga mogli gledati na premijerligaškim terenima.

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Koprivica bi uskoro mogao put Gabele, s obzirom da je GOŠK dosta oslabljen na štoperskim pozicijama odlaskom Rodina u Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Koprivica je osim Iskre u svojoj dosadašnjoj karijeri bio član Orašja i Borca iz Šamca. U protekloj sezoni Prve lige FBiH je odigrao 27 susreta za Bugojance, te je uspio postići i dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi