Kordić: Dat ćemo sve od sebe i ići na pobjedu
Detalj iz prošle sezone kada je Kordić postigao pogodak Zrinjskom na Pecari

Napadač Širokog najavljuje hercegovački derbi

Kordić: Dat ćemo sve od sebe i ići na pobjedu

Jedan od derbija 10. kola BHT Premijer lige bit će odigran na Pecari gdje u goste dolazi Zrinjski.

Zanimljivo je da u oba kluba imaju treneri ili igrači koju su nastupali i u jednom i u drugom klubu. Jedan od takvih je i Krešimir Kordić koji je nekada uspješno nosio dres Zrinjskog, a sada nastupa za Široki Brijeg.

„Ovo je posebna utakmica. Emocije moram ostaviti po strani i pošteno se odnositi prema dresu kojeg nosim i suigračima. Sigurno da ćemo dati sve od sebe i ići na pobjedu.“, rekao je napadač Širokog i osvrnuo se na ekipu Zrinjskog:
„Što se tiče Zrinjskog mislim da su oni najbolji kao momčad i trenutno možda i u najboljoj formi. Ipak, unatoč svemu tome, nas samo zanima pobjeda.“

Kordić se osvrnuo i na utakmicu u Bijeljini u kojoj je bio strijelac vodećeg pogotka Širokog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„U Bijeljini smo dobro igrali, imali smo šansi da sve riješimo u prvom poluvremenu ali i u drugom no nismo uspjeli. Trebamo se više koncentrirati u svim linijama da nam se greške ne događaju, a onda će i rezultat biti bolji.“, rekao je Kordić.

Susret između Širokog Brijega i Zrinjskog na rasporedu je u nedjelju, 29. rujna, na stadionu Pecara s početkom u 17:00 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti