Kordić vjeruje u trijumf nad Željom

Široki ima imperativ pobjede

Kordić vjeruje u trijumf nad Željom

Mnogo muke zadao je Igman iz Konjica u srijedu Širokom Brijegu koji ipak u finišu slomio otpor Konjičana i prošao u osminu finala Kupa BiH.

Trijumfom u Konjicu Širokobriježani su nakon poraza u Vitezu najavili večerašnji susret sa Željezničarom.

„Igman nas je namučio, a Vitez izmorio obzirom da smo igrali sa deset igrača gotovo čitavu utakmicu. Malo je naporan ovaj ritam srijeda – subota, ali se valjda neće odraziti na večerašnju igru i rezultat.,“ kaže napadač Širokog Krešimir Kordić.

Kordić u posljednje vrijeme igra dobro, ali ga ne ide gol. Nada se da će realizacija proraditi upravo večeras na Pecari:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Svaki igrač zapadne u krizu, pa tako i ja. Nadam se skorim golovima, kada me krene onda sve ide dobro. Protiv Željezničara smo u prošloj sezoni bili uspješni, ali to danas ništa ne mora da znači. U svakoj utakmici posebno na domaćem terenu imperativ pobjede postoji, ali se nadam da se neće negativno odraziti na igru, odnosno da ćemo večeras doći do pobjede,“ dodaje Kordić.

Goran Zakarić i Ivica Džidić ipak će biti spremni za večerašnju utakmicu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.