Korona "pokosila" i PSG?

Moguće odgode mečeva

Korona "pokosila" i PSG?

A. Beganović

Angel Di Maria i Leandro Paredes su vjerovatno zaraženi korona virusom, javljaju francuski mediji.

Aktuelni francuski prvak PSG sinoć je obavijestio javnost da su dvojica igrača "osumnjičena za zarazu korona virusom".

Nezvanično, radi se o Di Mariji i Paradesu i oni već podliježu odgovarajućem zdravstvenom protokolu, a korona virus su vjerovatno pokupili na odmoru na Ibizi.

Dvojica fudbalera su nakon finalnog meča Lige prvaka zajedno otputovali na odmor, a problem je što su se na Ibizi družili sa Icardijem, Herrerom, Verrattijem, Navasom i Neymarom.

Svi ovi fudbaleri danas bi trebali biti testirani, a prema COVID protokolu francuskog prvenstva u slučaju da tim ima četiri ili više pozitivnih, mečevi se mogu odgoditi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tako su dueli PSG-a protiv Lensa i Marseillea pod znakom pitanja, a navodno je ova informacija izazvala i previranja u klubu.

"Vijest je izazvala previranja i bijes u klubu. Od početka odmora, igrači su na društvenim mrežama postavljali fotografije na kojima se može uočiti da nisu poštivali preporučene mreže", navodi Le Parisien.

Top Komentari

Icardi7
Preporucene mreze?? Hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi