Koronavirus napravio opšti haos na tribinama u finalu Kupa Danske

Susret prekinut

Koronavirus napravio opšti haos na tribinama u finalu Kupa Danske

Teme:

Tokom prvog poluvremena finalnog susreta Kupa Danske utakmkica je prekinuta zbog najbizarnijeg razloga možda i svih vremena. 

Ako nije najbizarniji, onda je sigurno prvi put viđen. Naime, sudac je odlučio da prekine duel jer navijači nisu poštovali pravila socijalne distance na tribinama.

U Danskoj je dozvoljen određen broj navijača, ali oni moraju poštovati pravila distance zbog Covid19 virusa. Obzirom da to sredinoim prvog dijela nije baš najbolje poštivano, sudac je morao reagovati. Dio navijača je napustio stadion jer je bio prekobrojan i meč se mogao nastaviti. 

Inače, u finalu Kupa igraju Aalborg i Sonderjyske, a trenutno ovi drugi vode sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti