Kortrijk odbio Gentovih 500.000 eura za Zukanovića

Gent želi bh. reprezentativca

Kortrijk odbio Gentovih 500.000 eura za Zukanovića

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović velika je želja čelnika Genta, no njihovu ponudu Kortrijk je već odbio.

Zukanović je ponajbolji stoper u Belgiji. Bh. reprezentativac osim što izvrsno obavlja svoje zadatke u zadnjoj liniji, često postiže i pogotke. 

 

Postao je i član bh. reprezentacije, a pružio je odlično partiju u prijateljskoj utakmici protiv Alžira, u kojoj su Zmajevi pobijedili s 1:0.

 

Ove sezone postigao je pet golova u 17 utakmica. Bivši igrač Dendera i Eupena na meti je Genta, čiji su vlasnici već poslali 500.00 eura tešku poniudu na adresu Kortrijka, no ovi su to odbili.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

 

Sada će u Gentu, u zimskom prelaznom roku, udvostručiti ponudu, no pitanje je hoće li i milion eura biti dovoljno da Kortrijk pusti svog ponajboljeg igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.