Koscielny: N'Golo Kante je najbolji igrač u Premier ligi

Francuski štoper o saigraču iz reprezentacije

Koscielny: N'Golo Kante je najbolji igrač u Premier ligi

Štoper Arsenala i Francuske Laurent Koscielny odgovarao je na pitanja novinara uoči utakmice Francuske i Luksemburga koja se igra u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Njegov odgovor na pitanje, ko je po njemu najbolji igrač engleske Premier lige, mogao bi naljutiti navijače Arsenala.

Naime, pored odličnih igrača Arsenala, poput Sancheza ili Ozila, Francuz je izabrao svog sunarodnjaka, ali i igrača mrskog gradskog rivala Chelsea, N'Goloa Kantea.

"On ima mogućnost da se prilagodi, zaista je puno napredovao. Kada imate takvog igrača na sredini koji zna šta može, a šta ne može uraditi, to je odlično. On je perfektan u veznom redu", izjavio je Koscielny.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi