"Ne smatram se najboljim"

Kante iskreno

"Ne smatram se najboljim"

M. Šljivak

N'Golo Kante igra još jednu fantastičnu sezonu u Premiershipu.

Francuski veznjak je jedan od najboljih fudbalera u prvenstvo Engleske i već sada se vezni red Chelseaja ne može zamisliti bez njega.

Kante je jedan od kandidata za najboljeg igrača sezone. Ako Chelsea osvoji naslov, kojem je jako blizu, Francuz će biti u užem krugu kandidata za najboljeg, ali skromni Kante se ne osjeća najboljim

"Mnogo je dobrih igrača u ligi. U Chelseaju ima dosta dobrih fudbalera koji zaslužuju da budu izabrani za najboljeg. Ja ne smatram da sam najbolji", istakao je Kante.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, francuski fudbaler je prošle sezone bio veliki hit na terenima u Premier ligi. Blistao je u dresu Leicestera s kojim je na kraju osvojio naslov prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi