Pravi tepih: Pogledajte kako izgleda novi travnjak na Koševu
FK Sarajevo objavio snimak novog travnjaka na stadionu Asim Ferhatović-Hase.

Novo ruho za najveći bh. stadion

Pravi tepih: Pogledajte kako izgleda novi travnjak na Koševu

Eldar Ganibegović

FK Sarajevo će se u proljetnom dijelu sezone vratiti na Koševo, koje ima novo ruho u vidu novog travnjaka koji je postavljen. Sarajevo je objavilo snimak i zaista novi teren izgleda sjajno. 

Jesenji dio sezone FK Sarajevo završio je na petom mjestu s 25 bodova.

U toku jesenjeg dijela tim je vodio Feđa Dudić, a zatim i Emir Obuća, a na proljeće će klub s Koševa startati s trećim trenerom u sezoni.

Novi šef stručnog štaba je Mirza Varešanović koji će pokušati izboriti Evropu i to s timom koji će biti drugačiji u odnosu na onaj u prvom dijelu sezone.

Mijenja Sarajevo trenere, ali i stadion na kojem igra domaće utakmice, te će se na proljeće vratiti na svoje Koševo.

Bordo tim je sezonu počeo igravši domaće utakmice na Koševu, zatim je prešao na Bilino polje gdje se nije proslavio, a sada slijedi povratak kući.

Oglasi

Novi travnjak na stadionu Asim Ferhatović-Hase je postavljen, a svi ostali radovi bi trebalo biti završeni do početka proljetnog dijela sezone krajem februara.

Danas je FK Sarajevo na svom YouTube kanalu objavio video iz zraka na kojem se vidi novi travnjak koji, mora se priznati, izgleda jako lijepo.

Da li će Sarajevo s novim šefom stručnog štaba bilježiti rezultate na Koševu nego što je to bio slučaj na Bilinom polju gdje su znali primiti i pet golova na utakmici, ostaje da vidimo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će u prvoj narednoj utakmici na domaćem terenu imati najteži mogući zadatak, s obzirom na to da u goste dolazi prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski.

Utakmica je na rasporedu 25. februara, a vidjet ćemo da li će do tada sve na Koševu biti gotovo ili će se i ovaj meč igrati u Zenici. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647010875
Koliko vam je.mirvic dao za ovu glupost, cuj tepih hahahahahahahhahahaha
10 1
user1622267171
Problem je sljedeći, u BiH dolazi petorazredna roba koja se prikazuje k'o premium kvalitet. Izvođač dobija umjesto 400.000 nekih 500.000, a 100.000 onaj koji je sredio tender. Ne dajem ovom "tepihu" ni dvije sezone zapamtite.... Lijep pozdrav
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi