Kosorić dobio veliko priznanje: Iznenađen sam, osjećaj je veoma lijep

Kapitenska traka nakon Željezničara i u prvaku Latvije

Kosorić dobio veliko priznanje: Iznenađen sam, osjećaj je veoma lijep

S. Mlaćo

Nekadašnji kapiten Željezničara Aleksandar Kosorić već sada odlazak u latvijski Spartaks Jurmalu može ocijeniti kao pravim potezom.

Naime, Kosorić je na kraju sezone proslavio titulu prvaka, a zatim dobio i novo priznanje. Čelnici kluba i novi trener odlučili su mu uručiti kapitensku traku tokom novih priprema, što dovoljno govori o tome kakav autoritet iskusni defanzivac uživa u Spartaksu nakon samo pola godine provedenih u tom klubu.

"Igrali smo sa Zenitom II i na tom meču sam po prvi put ponio kapitensku traku. Za mene je to velika čast, ipak sam ovdje tek pola godine, a i stranac sam. Iznenadio sam se, ali osjećaj je veoma lijep", kazao je Kosorić za SportSport.ba.

Kosorić je sa Spartaksom potpisao ugovor na godinu i pol dana, a prije toga je nosio dres Radnika iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti