Kosta Bajić: Pobjedom do ulaska u mirnu luku
Utakmica između Bratstva i Goražda igra se sutra na stadionu Luke u Gračanici sa početkom od 16 sati.

Bratstvo dočekuje Goražde

Kosta Bajić: Pobjedom do ulaska u mirnu luku

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva sutra će u okviru 22. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na svom terenu ugostiti ekipu Goražda.

Domaća ekipa nalazi se u nizu od četiri utakmice bez poraza, te je sigurno da će u sutrašnjem susretu u kojem su veliki favoriti, tražiti novu pobjedu.

"Sutra nas očekuje veoma važna utakmica za ulazak u mirnu luku. Goražde ne poznajem kao ni mnoge klubove u ligi jer sam prvi put ovdje. Respektujemo svakog protivnika, ali sa svakim želimo da se nadigravamo. Nadam se dobroj igri i nastavku niza bez poraza. U dobroj smo seriji i ne vidim razlog da se to ne nastavi, ekipa je spremna, dobro smo radili u proteklom periodu i vjerujem ako damo svoj maksimum da ni rezultat neće izostati. Igramo na našem stadionu pred našom publikom i pozivam ih da dođu u što većem broju da nas podrže. Najbitnije da smo kompletni i da šef Nikić može da računa na sve igrače",rekao je Kosta Bajić, napadač Bratstva.

Utakmica između Bratstva i Goražda igra se sutra na stadionu Luke u Gračanici sa početkom od 16 sati.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi