Koštaju čak 345 miliona eura: Nevjerovatan sastav Barcelone od igrača koji su na prodaju

Remont igračkog kadra

Koštaju čak 345 miliona eura: Nevjerovatan sastav Barcelone od igrača koji su na prodaju

Endin Čaušević

Barcelona je u petak doživjela jednu od najvećih blamaža u historiji kluba jer su u četvrtfinalu Lige prvaka poraženi od Bayerna s čak 8:2.

Za Katalonce je ovo bio nevjerovatan udarac koji ih je udrmao do temelja. Navijači traže velike promjene u klubu i smjenu rukovodstva, ali predsjednik Josep Maria Bartomeu odbija da napusti svoju funkciju.

On pokušava da spasi ono što može, te je prvo smijenio trenera Quiqeua Setiena koji je jučer dobio otkaz. Također, klub je odlučio da će skoro svi igrači biti na prodaju ovog ljeta, te žele napraviti totalnu rekonstrukciju igračkog kadra.

Transfermarkt je napravio sastav od igrača Barcelone koji su na prodaju ovog ljeta, a ovaj tim zaista izgleda moćno. Vrijednost ovih igrača je nevjerovatnih 345.5 miliona eura, ali je za očekivati da neće biti baš svi oni napustiti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça Nova.

No, jasno je da se svaki od njih nalazi na transfer listi, a da li će stići neka ponuda i ko će sve napustiti Camp Nou ovog ljeta saznat će se u narednim sedmicama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Veze vi nemate bolje dajte vi nama Wandu polugolu slika iz pariza sa San Sirom u pozadini
2 0
Hix
Ljudi bukvalno prodaju 9 igraca od prvog sastava hahaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije