Kostić na listi želja Leicestera?

Napušta redove Stuttgarta

Kostić na listi želja Leicestera?

Claudio Ranieri namjerava u Leicester dovesti Filipa Kostića, tvrde otočki mediji. 

Ofanzivac srbijanske reprezentacije nakon ispadanja Stuttgarta iz Bundeslige želi promijeniti sredinu u ljetnom prijelaznom roku i već nekoliko klubova je izrazilo želju da ga dovede, a jedan od njih je i novi šampion Engleske. 

Leicester je navodno pokazao interes za dovođenje Kostića i u narednim danima bi trebali biti uspostavljeni i prvi kontakti, a pretpostavlja se da će Stuttgart za njegove usluge tražiti između 12 i 15 miliona eura.  

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Kostića, koji je ove sezone postigao osam golova i 13 asistencija, još su zainteresovani Southamtpon, Schalke, Wolfsburg, Bayer Leverkusen...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi