Kapiten Sloge iz Siminog Hana uoči starta prvenstva

Kostić: Pobjedom želimo otvoriti sezonu

E. Dindić

Kapiten Sloge iz Siminog Hana Ivan Kostić smatra da je njegova ekipa favorit u utakmici protiv Metalleghe u prvom kolu Prve lige Federacije BiH.

"Odradili smo kvalitetne pripreme. Spremni smo i na fizičkom i taktičkom planu i mislim da svaki igrač otprilike zna šta nam je cilj u ovoj sezoni", rekao je Kostić i dodao: 

"U nedjelju nam dolazi Metalleghe. Uz sav respekt prema protivniku, smatram da trebamo da otpočnemo pobjednički niz koji bi nas vodio do ulaska u Premijer ligu". 

On se zahvalio prvom čovjeku kluba koji je obezbijedio maksimalne uslove za pripreme.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Moram se zahvaliti predsjedniku kuba Azmiru Husiću i sportskom direktoru Almiru Husiću koji su nam u ovih mjesec dana obezbijedili da imamo sve što nam treba", rekao je Kostić. 

Duel između Sloge i Metalleghea na rasporedu je u nedjelju od 17:30 sati. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi