Kostić potpisuje novi ugovor sa Tuzla Cityjem

Husić želi zadržati kapitena

Kostić potpisuje novi ugovor sa Tuzla Cityjem

Defanzivac Ivan Kostić i u budućnosti će nositi dres bh. premijerligaša Tuzla Cityja.

Kostić od ljeta 2017. nastupa za Tuzla City, gdje je u međuvremenu postao i kapiten, a s obzirom da mu sljedećeg mjeseca ističe ugovor, bilo je pod upitnikom da li će i naredne sezone igrati na Tušnju.

Sve dileme oko toga razriješio je prvi čovjek kluba Azmir Husić koji je potvrdio da će sa 29-godišnjim Kostićem u narednom periodu biti produžen ugovor, iako zbog povrede od decembra igrao, što je samo pokazatelj kakvo povjerenje uživa.

Ovaj srbijanski internacionalac sa Husićem je imao priliku sarađivati i u Slobodi, a kroz karijeru je, podsjetimo, ranije igrao još za Borac, Krško, Timok Zaječar, Banat Zrenjanin, Napredak, Rad...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Kostiću, ugovori s Tuzla Cityjem ističu još nekoliko fudbalera, no tim pitanjem uskoro će se pozabaviti bivši reprezentativac Samir Muratović koji danas u ovom klubu radi kao sportski direktor.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rp50
Iz Hrvatske i Srbije prave transfere u lige petice,odavde se ne moze ni do Ajzerbedzana,lik produzio ugovor ovde i to mi kao neka vijest.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi