Kostić produžio saradnju sa FK Tuzla City: Hvala Azmiru, idemo se spremati za Sarajevo

Vratio se na teren nakon godinu dana

Kostić produžio saradnju sa FK Tuzla City: Hvala Azmiru, idemo se spremati za Sarajevo

S. Mlaćo

Ivan Kostić će i naredne dvije i pol godine biti član Tuzle City.

Kostić se tek na pripremama u Antaliji vratio nakon dužeg izbivanja na teren zbog problema sa leđima, te će sigurno biti veliko pojačanje za tim Elvira Baljića.

Čak godinu dana nije srbijanski defanzivac mogao konkurisati za mečeve, no sada vjeruje da je to sve prošlost.

"Prvi dio priprema je završen, taj teški dio smo odradili i sve je prošlo odlično. Sada ide drugi dio, putujemo u Međugorje i spremat ćemo se i uigrvati za prvo kolo  nastavka sa Sarajevom", kazao je Kostić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vratio se na teren.

"Iza mene je teži period, prošao sam svašta, te želim što prije zaboraviti prošlu godinu. Hvala predsjedniku Azmiru i ljudima iz kluba koji su uvijek bili uz mene. Danas sam potpisao novi ugovor na dvije i pol godine i trudit ću se da opravdam očekivanja", dodao je Kostić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi