Kostić: Zasluženo smo pobijedili

Trener Plavih zadovoljan

Kostić: Zasluženo smo pobijedili

Midhat Šljivak

Trener Želje Miloš Kostić mogao je da bude zadovoljan poslije pobjede nad Širokim (2:0) u trećem kolu Premijer lige BiH.

Plavi su slavi s 2:0, a trener Miloš Kostić je zadovoljan onim što je vidio večeras.

"Zasluženo smo pobijedili. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, u drugom smo malo pali, igrači su se povukli, ali smo uspjeli da se oporavimo. Danas smo bili bolji i zasluženo smo pobijedili", rekao je Kostić, te je komentarisao narednog protivnika Plavih, ekipu Slobode.

"Idemo meč po meč. Za Slobodu ćemo se spremali kao i za ovaj susret, ali u tom meču moramo dodati malo gasa. Bićemo spremni", dodao je Kostić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi