Kostiću nikako da krene, potjerali ga i iz Albanije

Bivši trener Željezničara

Kostiću nikako da krene, potjerali ga i iz Albanije

Nekadašnji trener Željezničara Miloš Kostić nije se najbolje snašao ni u Albaniji.

Početkom sezone ovaj 46-godišnji strateg je preuzeo Luftetari, ali njegova epizoda u ovom albanskom prvoligašu je, baš kao i prethodne, završena neslavno nakon svega nekoliko mjeseci.

Mediji u Albaniji su prenijeli da je rukovodstvo Luftetarija odlučilo potjerati Kostića, što baš i nije iznenađujuje s obzirom da je klub pod njegovim vodstvom na katastrofalan način otvorio sezonu ostvarivši četiri poraza u isto toliko mečeva.

Nagađa se kako je Kostić dobio i određenu novčanu naknadu, budući da je sa Luftetarijem imao ugovor do 2021. godine, a za njegovog nasljednika u međuvremenu je imenovan Gentian Mezani.

Podsjećamo, Kostić je Željezničar vodio u periodu od jula do augusta 2016. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi