Kovač: Minus sedam? U nogometu je sve moguće
Očigledno je da je Kovačev Bayern u krizi, da nešto ne štima, ali hrvatski stručnjak ne brin previše

Trener Bayerna nakon poraza u Dortmundu

Kovač: Minus sedam? U nogometu je sve moguće

Edmir Škorić

Bayern je danas u Dortmundu poražen s 3:2 do domaće Borussije i trenutno je na minus sedam u odnosu na rivala s kojim se sastao ove subote.

Još jednom se tako vidjelo da u Bayernu stvari nisu baš idealne, a tih minus sedam ni ne zabrinjava previše trenera Niku Kovača, koji vjeruje da je u nogometu sve moguće.

"Igrali smo sjajno prvo poluvrijeme. U drugom dva puta su nas iznenadili kontrama. To se ne bi smjelo dogoditi, trebali smo ostati kompaktniji", izjavio je Kovač odmah nakon utakmice pa dodao:

"Mislim da smo danas gledali fantastičnu utakmicu. U prvom poluvremenu bilo je sve u našim rukama. Zatim smo se opustili, ovo se nije smjelo dogoditi", rekao je Kovač.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na novinarsku konstataciju da su Milioneri sada na sedam bodova prednosti, Kovač je kazao:

"Sedam bodova izgleda jako puno, ali u nogometu je sve moguće".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

drinkwater
sve je moguce kao i da ti dobijes otkaz
12 1
Benjamingst
I zar Kovac nije porijeklom iz Mongolije? Oci ima ko oni... Kad se svoje dvojica sa Balkana uniste cak I Bayern Munchen...
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi