"Ne znam ko je Luka Menalo, a Ćavara više ne želimo i da je besplatan"
Legenda slovenačkog fudbala dosta vjeruje fudbalerima iz Bosne i Hercegovine. Sve ih više dovodi u svoj tim, a čini se kako će i dalje nastaviti sa tom praksom

Zlatko Zahovič o bh. fudbalerima

"Ne znam ko je Luka Menalo, a Ćavara više ne želimo i da je besplatan"

M. Šljivak

Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič govorio je o potencijalnim dolascima bh. fudbalera u redove prvaka Slovenije. Dres ovog tima vrlo uspješno nosi Jasmin Mešanović, a od ljeta će na gol slovenačkog velikana i Kenan Pirić.

Blizu dolaska na Ljudski vrt bio je i Marijan Ćavar. Međutim, veznjak Zrinjskog na kraju nije uspio da završi posao sa ovim timom, a Zahovič tvrdi da je za njega priča oko ovog fudbalera završena.

"Nije bilo ništa do nas. Samo mogu reći da ga više ne želimo, pa čak i da je besplatan", poručio je Zahovič.

Sa Mariborom se povezivao i fudbaler Širokog Brijega Luka Menalo. Ipak, slovenački prvak nije zainteresovan za usluge sjajnog ofanzivca.

"Stvarno ne znam ko je taj momak, tako da nismo zainteresovani za njega", istakao je Zahovič.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Dodao je i kako za Jasmina Mešanovića nije odbio ponudu od milion i po eura.

"Sve je otišlo predaleko. Ne želim da neko prodaje igrača preko našeg kluba. Većina što su mediji u BiH objavili nije istina. Nije tačno da smo odbili bilo kakvu ponudu za Mešanovića, posebno ne milion i po eura", istakao je sportski direktor Maribora.

Top Komentari

Gari Garinča
Janez bi talentovane igrače uzeo za male pare, pa da onda na njima debelo zaradi.
16 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi