Kovač: Otkaz? Nikad ne odustajem...

Kovač: Otkaz? Nikad ne odustajem...

Edmir Škorić

Bayern je danas doživio katastrofu u Frankfurtu, izgubivši od Eintrachta s 5:1.

Trener Bayerna Niko Kovač nije se proslavio protiv bivšeg kluba, a nakon utakmice govorio je o lošoj situaciji i o tome da bi upravo on mogao da plati ceh.

"Budućnost? Ne znam ništa, vi to bolje znate. Kako bih ja išta znao neposredno nakon utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi. Ne moram sve podijeliti s vama. Šta želite čuti od mene? Krenuli smo u utakmicu dobro i onda nam je igrač dobio crveni karton. Utakmica je potom krenula u smjeru u kojem nikako nismo htjeli da ode. Ne možeš izgubiti 5:1 ovdje, ni s 10 igrača", rekao je Kovač.

"Nikad ne odustajem. Neko mi je rekao 'Kad dođe do takve situacije, ne smiješ postati nemiran.' Otišao sam u autobus tužan i razočaran, znam kakva je situacija. Ali ne odustajem", poručuje trener njemačkog prvaka.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kovač je već duže vrijeme suočen sa žestokim kritikama, a njegov Bayern sada je pao na četvrto mjesto s 18 bodova, dok vodeća Borussia M'gladbach ima 22.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bezbelidajesam
Nisi više Niko Kovač, sad si Niko i Ništa
7 1
user253
Dobar je Niko, samo su nešto sudije postale poštene i ne navlače više toliko Bajernu, ja ne pamtim kada je neki njihov igrač dobio crveni karton, (čini mi se da je to prije nekoliko godina bio Boateng), a znaju odigrati pravo prljavo. Valjda im fali plivač Roben, on je znao da padne i sve na istu foru, mulja oko šesnaesterca i samo čeka ko će da se zaleti, čim ga pipneš on pada unutra kao da ga je pogodio PAM.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti