Kovač postaje nemoćan: Igrači me ne slušaju!

Trener Bayerna u sve većim problemima

Kovač postaje nemoćan: Igrači me ne slušaju!

Hrvatski trener Niko Kovač iz sedmice u sedmicu upada u sve veće probleme, pošto njegov Bayern više ne liči na sebe.

Bavarci ne samo da više nisu dominantni u Bundesligi kakvi su bili posljednjih pet godina, već su daleko od prvog mjesta i Borussije Dortmund za kojom zaostaju već devet bodova.

Posljednji šamar vjernim navijačima Bayerna desio se u subotu, kada njemački prvak nije uspio da pobijedi Fortunu iz Dusseldorfa iako je vodio sa 3:1: Domaći susret sa slabašnim rivalom završen je rezultatom 3:3.

Šta se dešava u Bayernu izgleda nije jasno ni Niki Kovaču, koji je uoči utakmice sa Benficom u Ligi prvaka dao svoj komentar na posljednji posrtaj svog kluba.

"U utakmicu smo ušli sa jasnim planom, ali igrači me nisu poslušali. Neuer mi je nakon utakmice rekao da bismo pobijedili da su me igrači poslušali, ali oni nisu implementirali ono što sam od njih tražio", rekao je Kovač, osvrnuvši se i na Neuerovu izjavu koji je rekao da bi "Bayern pobijedio sa 5:0 da su igrači poslušali Kovača".

Niko Kovač je dao svoj komentar i na špekulacije da se dio svlačionice pobunio protiv njega.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Razgovarao sam sa igračima. Naš odnos je dobar i rekli su mi da je sve OK", kratko je poručio hrvatski trener.

Niko Kovač navodno broji posljednje dane na klupi Bayerna, a kao njegove alternative se spominju Zinedine Zidane i Arsene Wenger.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Zato što si prevara,kukavelj balkanska i pendrek !
12 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi