Kovač: Protiv Željezničara se idemo nadigravati

Prva liga RS

Kovač: Protiv Željezničara se idemo nadigravati

Samir Mlaćo

Fudbaleri derventskog Tekstilca u okviru 14. kola Prve lige RS gostuju u Banja Luci kod ekipe Željezničara.

Popularni 'krojači' su u prvom ovosezonskom susretu sa ekipom sa “ Predgrađa“ remizirali na Gradskom stadionu u Derventi, te žele da se na neki način revanširaju.

"Na Predgrađe nećemo ići sigurno sa 'bijelom zastavicom', nego idemo da se nadigravamo i nadam se pozitivnom rezultatu. Sigurno je da će biti teško, mlada su ekipa koja igra izuzetno dobro“, kaže Aleksandar Kovač stameni štoper ekipe sa Ukrine.

Ističe Kovač, kako ih do kraja jesenjeg dijela čekaju tri važna susreta, uključujući i ovaj sa Željom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Nakon gostovanja u Banja Luci, čeka nas susret u Janji sa Podrinjem, te dočekujemo prijedorski Rudar. Upravo smo u prvom dijelu iz ova tri susreta imali pet osvojenih bodova, te moramo pokušati osvojiti isti broj bodova iz ovih utakmica“, jasan je Kovač.

Susret između Željezničara i Tekstilca igra se u subotu na „Predgrađu“ u Banja Luci od 13:30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi