Vojvodić: Biće teško, došlo je i do zasićenja

Trener Borca poziva na oprez

Vojvodić: Biće teško, došlo je i do zasićenja

Samir Mlaćo

Drugo kolo drugog kruga, odnosno 13. kolo Prve Lige Republike Srpske donosi nam derbi susret u Derventi između Tekstilca i Borca.

 U prvom okršaju ovih rivala Borac je na Gradskom stadionu slavio 2:1, iako je Tekstilac na poluvremenu vodio 1:0. Trener Borca, Darko Vojvodić poziva na oprez pred ulazak u završnicu prvog dijela šampionata.

"Za nas jako važna utakmica, možda i najvažnija u ovom prvom dijelu prvenstva. Apelujem na moje igrače, ovako javno da budu oprezni i da obrate pažnju na ove preostale četiri utakmice. Tekstilac je neugodna ekipa, neće biti lako. Biće teško jer se bliži kraj ovog dijela šampionata, došlo je malo i do zasićenja. Ipak, moramo uspješno završiti ovo", kategoričan je Vojvodić.

Borčev trener sutra neće moći računati na Demira Jakupovića i Aleksandra Radulovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Idemo na noge jednoj domaćinskoj ekipi, međutim naš cilj se zna idemo na pobjedu, a tako se i odnosimo prema našem poslu", rekao je junak Borca iz prošle utakmice Bojan Burazor.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi