Kovačević: U Ukrajinu idemo sa mnogo samopouzdanja

Defanzivac bh. tima

Kovačević: U Ukrajinu idemo sa mnogo samopouzdanja

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u gostima pobijedila Kazahstan sa 0:2 u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2020. godine u Kataru.

Nakon svih problema koje je imao selektor Petev, svoje mjesto u startnoj postavi dobio je defanzivac Adnan Kovačević, koji je korektno odradio posao bez grešaka, a nakon meča dao je svoje viđenje utakmice.

"Svi smo vjerovali u pobjedu i uspjeli smo u tome. Važna tri boda za nas. Na neki način smo nadoknadili izgubljeno u Zenici protiv Kazahstana", rekao je Kovačević i zatim dodao:

"Odigrali smo fenomenalno, pružili maksimum i zasluženo pobijedili. Slijedi Ukrajina gdje idemo sa mnogo samopouzdanja. Bićemo spremni i nadam se pozitivnom rezultatu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi