Kovačević: Nismo iskoristili svoje prilike

Kapiten Vlasenice nakon poraza od Slobode

Kovačević: Nismo iskoristili svoje prilike

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice poraženi su u okviru play-out faze Prve lige RS na gostovanju u Mrkonjić Gradu od tamošnje Slobode rezultatom 2:1.

Iako su pružili dobar otpor, igrači MValsenice nisu odoljeli pritisku domaćina. U borbi za opstanak poraženi su u prvom kolu od Slobode što ih je još više približilo nižem rangu.. 

O prvim utiscima nakon današnjeg meča pričao je i kapiten gostiju.

"Odigrali smo jednu dobru utakmicu. Poništen nam je pogodak za koji smatramo da je bio sasvim regularan. Ali šta je tu je. Kako ja, tako i moji saigrači imali smo jaku volju i želju, nemam šta da zamjerim ni jednom od njih. Žalimo za možda zasluženim bodom, ali nismo iskoristili šanse koje su nam se ukazale", ističe za SportSport.ba kapiten Vlasenice, Nebojša Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti