Kovačević potpisuje na tri godine, predstavljanje u subotu
FOTO: Mateusz Kępiński/Korona Kielce

Bivši član FK Sarajevo pronašao novi klub

Kovačević potpisuje na tri godine, predstavljanje u subotu

S. Mlaćo

Adnan Kovačević, sada već bivši član Sarajeva proteklih par dana boravio je u Njemačkoj na pripremama poljske momčadi Korona Kielce. 

Kovačević se prije par dana priključio ovom timu, a jučer odigrao i prijateljski meč protiv momčadi Werder Bremen II.

Poljski mediji naveli su da se Kovačević nalazi na probi sa još dvojicom igrača, ali iz agencije As-11 koja zastupa ovog 23-godišnjeg defanzivca kazali su da to nije istina.

"Nije istina da je Adnan bio na probi. Imao je već potpisan predugovor sa klubom, a u Bremen je došao na ljekarski pregled i da se upozna sa ekipom, te je odigrao i prijateljsku utakmicu", istakli su iz ove agencije za SportSport.ba.

Saznajemo da se Kovačević trenutno nalazi u Poljskoj gdje završava potrebnu papirologiju, a u subotu 08.07. će zvanično biti predstavljen medijima kao novi igrač Korona Kielce. Ugovor će potpisati na tri godine.

Kovačević je bio i mladi reprezentativac naše zemlje, a FK Sarajevo je odlučio napustiti poslije četiri sezone. Nastupao je još za NK Travnik, a sa bordo timom po jednom je osvojio Ligu i Kup BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi