Kovačević sretan: Važan bod za nas, ali možemo još bolje

Koroni bod sa vrućeg gostovanja

Kovačević sretan: Važan bod za nas, ali možemo još bolje

S. Mlaćo

Samo pravi optimisti među navijačima Korone vjerovali su da njihov tim može ostati neporažen na vrućem gostovanju kod Lecha Poznana.

Na kraju je završilo 0:0, te u Koroni mogu itekako biti zadovoljni.

Sjajnu partiju pružio je bh. reprezentativac Adnan Kovačević, inače kapiten Korone.

"Zadovoljni smo ovom utakmicom. Ovaj bod je veoma važan za nas. Prvo poluvrijeme smo slabo odigrali, drugo znantno bolje i mogli smo uživati u remiju", kazao je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Danas je sreća bila na našoj strani, ali smo potpuno zasluženo stigli do boda,  tako da se sretni vraćamo u Kielce. Teško vrijeme je iza nas, imali smo niz negativnih rezultata. Sada igramo dobro, ali možemo još bolje. Slijedi nam reprezentativna pauza kako bi se spremili za nove izazove", dodao je bh. reprezentativac koji je dobio pohvale poljskih medija.

Kovačević će se sutra pojaviti na okupljanju Zmajeva s obzirom da se našao na spisku selektora Prosinečkog za duele sa Italijom i Lihtenštajnom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije