Kovačević: Žao mi je

Sarajevo bez pobjede u Ugljeviku

Kovačević: Žao mi je

A. Čaušević

Sarajevo je jesenju polusezonu okončalo remijem na gostovanju kod Zvijezde 09. Meč u Ugljeviku je završen rezultatom 1:1.

U izjavi poslije utakmice Vladan Kovačević je kazao da je 1:1 najrealniji ishod susreta te je istakao žal što Bordo tim nije stigao do pobjede.

"Teška utakmica po teškom terenu za oba tima, imali smo šansi kao i oni, mislim da je ovo najrealniji rezultat, žao mi je što nismo pobijedili, trebamo se odmoriti i nastaviti sezonu", rekao je Kovačević za SportSport.ba poslije utakmice.

Za Sarajevo kao i ostale premijerligaše sada slijedi zimska pauza. Bordo tim će proljetni dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Tuzla Cityja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
jel ti zao sto si cetnik?
0 5
sekac
Daj ba **** ga više pa dokle svega vam
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi