Kozara dočekuje Tekstilac

Prva liga RS

Kozara dočekuje Tekstilac

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške će u okviru drugog kola play-offa Prve lige Republike Srpske na svom terenu dočekati ekipu Tekstilca iz Dervente.

Izabranici Velimira Stojnića u ovaj meč ulaze nakon visokog poraza u prvom kolu od ekipe Mladosti iz Velike Obarske (4:0). Međutim, priliku da poboljšaju utisak imat će već ovog vikenda kada im u goste dolaze Tekstilac.

"Biće teško iako igramo na svom terenu. Tekstilac igra dobar fudbal i imaju jak tim. Ali mi smo spremni. Želimo da ponovimo prošlu utakmicu sa njima. Tokom regularnog dijela prvenstva, dobili smo ih na svom terenu rezultatom 3:0. Moramo biti maksimalno skoncentrisani tokom čitavog meča kako bi ostvarili što bolji rezultat po nas", rekao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Mile Paštar.

Utakmica između Kozare i Tekstilca igra se sutra, na Gradskom stadionu u Gradišci sa početkom od 16 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi