Mladost uvjerljiva protiv Kozare

Prva liga RS

Mladost uvjerljiva protiv Kozare

D. Vejo

U prvoj utakmici play-offa lige za prvaka Republike Srpske fudbaleri Kozare iz Gradiške poraženi su na gostovanju u Velikoj Obarskoj kod ekipe Mladosti rezultatom 4:0 (1:0).

Izabranici Velimira Stojnića pružili su dobar otpor u prvom poluvremenu iako su primili pogodak. Postavili su se kao tvrd protivnik.

Međutim, drugi dio donosi potpuno drugi scenario. Čak tri pogotka postigli su fudbaleri Mladosti čime sa ukupnim skorom od 4:0 šalju Gradiščance kući.

Jedan od zapaženijih aktera crveno-bijelih u današnjem meču bio je napadač Perić koji je govorio o prvim utiscima nakon istog.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Igrali smo solidno. U prvom poluvremenu smo bili dostojan protivnik ekipi koja je na kraju regularnog dijela prvenstva zauzela drugu poziciju na tabeli. Ipak, mi kao mlada ekipa napravili smo dosta grešaka što je protivnik lako iskoristio", rekao je za SportSport.ba centarfor Kozare, Ozren Perić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi