Kozara kompletna, Trivunović na slatkim mukama u Janji
Duel 13. kola Prve lige RS između Podrinja i Kozare je na rasporedu u subotu u 14:00 sati.

Ekipa iz Gradiške kompletna putuje na gostovanje

Kozara kompletna, Trivunović na slatkim mukama u Janji

Kozara je odlično otvorila sezonu, ali je onda uslijedio period rezultatske krize ekipe iz Gradiške. 

Seriju od tri vezana poraza su izabranici Vuleta Trivunovića u prošlom kolu Prve lige RS prekinuli trijumfom nad Tekstilcem i sigurno je da će se nadati novom dobrom rezultatu i predstojećeg vikenda.

Kozara u subotu gostuje u Janji gdje će sa neugodnim Podrinjem odmjeriti snage u utakmici 13. kola, a trener Vule Trivunović će na ovom gostovanju biti na slatkim mukama.

Naime, Trivunović je pred gostovanje Podrinju istakao da ekipa putuje u dobroj atmosferi nakon trijumfa nad Tekstilcem, te da je kompletna jer su svi igrači odradili suspenzije zbog kojih mu nisu bili na raspolaganju u prethodnim duelima.

Top Komentari

De Niro
Vlado georgijev
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi