Zakarić skoknuo do Gradiške i Kozari donirao deset lopti
Reprezentativac Bosne i Hercegovine je dogurao daleko kada je u pitanju karijera, ali očito nije zaboravio odakle je sve krenulo. Foto: FKKozara.org

Lijep gest bh. reprezentativca

Zakarić skoknuo do Gradiške i Kozari donirao deset lopti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Gorak Zakarić iskoristio je slobodno jutro kako bi posjetio klub u kojem je ponikao - FK Kozara Gradiška.

On se jutro družio sa najmlađim članovima ovog kluba te je iskoristio priliku da svom bivšem klubu pokloni deset lopti koje će im sigurno pomoći kada je u pitanju poboljšanje kvaliteta rada.

Iz Kozare su iskoristili priliku da se zahvale Zakariću i da mu požele sve najbolje u nastavku karijere.

Inače, fudbaler Partizana je sinoć odigrao 20-ak minuta u pobjedi našeg nacionalnog tima protiv Sjeverne Irske na Grbavici te je na taj način potvrđeno da selektor Robert Prosinečki najozbiljnije računa na njega.

Top Komentari

šestar
zar ne znaš napisat Bosanska Gradiška?
17 2
milivoje
pretrgo se,klošar
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti