Kozara slavila u Modriči

Prva liga RS

Kozara slavila u Modriči

A. Beganović

U prvom susretu 17. kola Prve lige Republike Srpske fudbaleri Kozare su u Modriči bili bolji od istoimene domaće ekipe (2:1).

Nakon što su na otvaranju drugog dijela sezone poraženi na domaćem terenu u duelu sa Zvijezdom 09, fudbaleri Kozare su danas pomalo iznenađujuće savladali Modriču.

Igrala se 8. minuta kada je Kozara preko Malbašića stigla do prednosti, a pet minuta prije odlaska na odmor Lolić je pogodio za 0:2.

Tračak nade domaćinu je vratio Koprivica koji je u 66. minuti smanjio prednost Kozare, no iako su sve karte bacili u napad, domaći fudbaleri do kraja nisu uspjeli doći do boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Modriča se nalazi na 5. mjestu tabele sa 24 boda, dok je Kozara sedmoplasirana sa bodom amnje.

Prva liga RS, 17. kolo:
Modriča - Kozara 1:2 (Koprivica 66' /Malbašić 8', Lolić 40')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije