U Kozari slažu igračku križaljku

Prozivka zakazana za 9. juli

U Kozari slažu igračku križaljku

Iako je takmičenje u 1. ligi Republike Srpske tek nedavno završilo, u Kozari iz Gradiške već uveliko rade na slaganju igračkog kadra za narednu sezonu.

Crveno-bijeli su pod vodstvom Vuleta Trivunovića uspjeli da ostvare primarni cilj, odnosno opstanak u prvoligaškom društvu, a od naredne sezone žele da podignu ljestvicu i naprave iskorak u odnosu na proteklu sezonu.

Tako je Trivunović već započeo 'čistku' i dao odriješene ruke Aljetiću, Džombiću, Bubiću i Bojaniću, dok su ugovori za još 12 mjeseci produženi sa Raspudićem, Stjepanovićem, Petrovićem i Petkovićem.

Veoma blizu toga je i Kremenović, a očekuje se da će ostati i Krupin golman Ilić koji je prethodno boravio na posudbi. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prozivka Kozare za novu sezonu je zakazana za 9. juli, a do tada rukovodstvo kluba bi trebalo postići dogovor s nekoliko fudbalera s kojima se trenutno vode pregovori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije