Kožulj nastavlja s odličnim igrama: Asistirao i protiv Arke

Bh. internacionalac

Kožulj nastavlja s odličnim igrama: Asistirao i protiv Arke

U Poljskoj ništa novo - Pogon Szczecin pobjeđuje, a bh. internacionalac Zvonimir Kožulj igra odlično.

Nakon što je u prethodnom kolu protiv Lecha upisao asistenciju, Kožulju je to pošlo za rukom i večeras u meču protiv Arke u kojem je njegov Pogon slavio sa 3:2.

Do prednosti Pogon je u ovom meču stigao u 14. minuti kada je Kožulj asistirao Buksu, no slavlje gostiju nije dugo trajalo, pošto je samo sedam minuta kasnije stvari na početak vratio Janota. U 35. minuti Arka je došla i do preokreta preko Zarandinije, a pri vodstvu domaćih od 2:1 se i otišlo na odmor.

U nastavku utakmice Pogon postiže dva pogotka preko Bukse i Deleva za 3:2, što je ujedno bio i konačan rezultat.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kožulju je ovo bila četvrta asistencija u poljskoj Ekstraklasi, a na kontu ima i jedan gol, dok se njegov tim nakon nove pobjede nalazi na sedmom mjestu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti