Kraj agonije: Ben Arfa uskoro u novom timu
Posljednji meč odigrao u aprilu prošle godine (Foto: EPA)

Seli u MLS

Kraj agonije: Ben Arfa uskoro u novom timu

Midhat Šljivak

Fudbaler PSG-a Hatem Ben Arfa jučer je proslavio godišnjicu od zadnjeg nastupa za klub.

Sjajni 31-godišnji fudbaler je na društvenim mrežama postavio fotografiju na kojoj slavi godišnjicu posljednjeg nastupa za PSG, ali bi njegovoj agoniji uskoro mogao doći kraj.

Karijeru bi Ben Arfa mogao nastaviti u američkoj MLS ligi. Interes za njega pokazuje kanadski Montreal Impact, tim kojeg sa klupe predvodi Remi Garde.

"Poznajemo se jako dobor. Ako Hatem želi u MLS, dobrodošao je ovdje", poručio je Garde.

Posljednji nastup za PSG Ben Arfa je upisao 5. aprila prošle godine u utakmici Kupa Francuske protiv niželigaša Avranchesa i od tog trenutka je potpuno nestao iz tima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Razlozi su nepoznati, ali je navodno ovaj fudbaler imao žestok obračun sa prvim čovjekom kluba Nasserom Al-Khelaifijem koji je naredio treneru Unaiju Emeryju da ovaj više ne može igrati.

To se na kraju i desilo i Ben Arfa je nestao sa fudbalske mape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi