Kraj Baždarevićeve epizode u Parisu?

Špekulišu francuski mediji

Kraj Baždarevićeve epizode u Parisu?

Bivši selektor BiH Mehmed Baždarević na izlaznim je vratima Paris FC-a.

Rezultati koje ovaj francuski drugoligaš danas bilježi daleko su od prošlosezonskih. Paris FC se nalazi na predzadnjem mjestu na tabeli i prijeti mu ispadanje, a takvog scenarija Baždarević se i pribojavao ljetos nakon što je vodstvo kluba bez njegovog odobrenja prodalo neke od najboljih fudbalera.

U svojim medijskim istupima Baždarević nerijetko ističe kako u klubu nisu uradili stvari na kojima je insistirao, a mediji u Francuskoj pišu kako bi tokom prvenstvene pauze na kraju moglo doći do sporazumnog raskida saradnje između dvije strane.

"Odnosi između Baždarevića i generalnog direktora Dreossija nisu najbolji. U klubu uveliko razmatraju promjenu trenera, a potencijalna zamjena je Oswald Tanchot koji je viđen na posljednjoj utakmici Paris FC-a", pišu Francuzi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Baždarević je na kormilo Paris FC-a stigao u junu 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi