Kraj Turčinove avanture u Širokom Brijegu: Navijači su me oduševili
Foto: NK Široki Brijeg

Vraća se u Rijeku

Kraj Turčinove avanture u Širokom Brijegu: Navijači su me oduševili

Mladi krilni fudbaler Tomislav Turčin oprašta se od dresa Širokog Brijega

Ovaj hrvatski internacionalac na Pecaru je stigao ljetos kao posuđen igrač Rijeke, u prvih nekoliko utakmica je pružao sjajne partije, no onda je uslijedila povreda poslije koje više nije bio onaj "isti" igrač.

Nedavno je Turčin podvrgnut novom operativnom zahvatu u kojem mu je izvađena pločica koja je fiksirala fibulu, pa mu slijedi novi jednomjesečni oporavak, što znači da je sezona i epizoda na Pecari samim tim za njega završena.

"Operacija je protekla u najboljem redu, sada me čeka kraći odmor pa povratak treninzima i pripremi za sljedeću sezonu. O razdoblju provedenom u Širokom Brijegu mogu reći samo najbolje. Zapravo, sve je bilo odlično do trenutka povrede koja me zaustavila nakon samo nekoliko odigranih utakmica", kazao je Turčin, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želim se zahvaliti svim ljudima u klubu, stručnom stožeru, trenerima, sportskom direktoru, a posebno navijačima koji su me oduševili od samog početka i kojima se posebno zahvaljujem na svemu", istakao je Turčin.

Turčin se po isteku posudbe vraća u Rijeku s kojom je ugovorom vezan do ljeta 2021. godine.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi