Kraj za Inter u Kupu, Lulić asistent u slavlju Lazija

Kup Italije

Kraj za Inter u Kupu, Lulić asistent u slavlju Lazija

Edmir Škorić

Nogometaši Intera ispali su u četvrtfinalu italijanskog Kupa pošto su s 2:1 izgubili od Lazija.

Inter je na Giuseppe Meazzi ugostio Lazio u veoma zanimljivom duelu četvrtfinala Kupa Italije. Dosta borbe, kartona, svega onoga što dolikuje ozbiljnom nogometnom derbiju, ali i pomalo neočekivan ishod na kraju.

Crno-plavi su bili u seriji pobjeda, ali večeras su zakazali i njihova serija je završena neslavno - eliminacijom iz Kupa.

Felipe Anderson je u 20. minuti na asistenciju bh. reprezentativca Senada Lulića donio slavlje gostima iz Rima, da bi u 56. minuti Lucas Biglia s bijele tačke povisio na 2:0, nakon što je Miranda napravio glupost, dobio direktan crveni karton i goste praktično lansirao u polufinale.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Domaćin je tek u 84. minuti preko Marcela Brozovića smanjio na 2:1, ali nije uspio da izvuče produžetak. Tako Lazio ide u polufinale i tamo čeka gradskog rivala Romu, osim ako Cesena ne priredi iznenađenje u susretu protiv Vučice. 


Felipe Anderson Goal HD - Internazionale 0-1... by Livee1Goals
Lucas Biglia Penalty Goal HD - Internazionale 0... by Live1Goals
Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi