Kraj za Pipitu u Juventusu: Higuain odbija da se vrati u Italiju!
Foto - EPA

Sky Italia tvrdi

Kraj za Pipitu u Juventusu: Higuain odbija da se vrati u Italiju!

Midhat Šljivak

Argentinski napadač Gonzalo Higuain možda je završio epizodu u torinskom Juventusu.

Kako tvrdi Sky Sport Italia, 32-godišnji fudbaler pokušat će da izbjegne povratak u trening kamp torinskog tima kako bi ostao uz majku koja je teško bolesna.

Argentinac je među prvim koji je napustio Italiju kada je klub dozvolio odlaske. Otišao je u rodnu zemlju kako bi bio uz majku koja boluje od raka i prema svim informacijama nema namjeru da se vraća.

Sky Sport Italia iz svojih izvora saznaje da će Higuain pokušati da izbjegne povratak na Apenine, a to se sigurno neće svidjeti čelnicima Stare dame i on bi uskoro mogao postati bivši fudbaler Bianconera.

Pipita bi uskoro mogao potražiti novi tim, a za njega interes pokazuju klubovi iz Katara i SAD-a.

Argentinac je za Juventus odigrao ukupno 138 utakmica i postigao je 63 pogotka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi