Krajina bez ispaljenog metka pala u Lukavcu

Radnički siguran

Krajina bez ispaljenog metka pala u Lukavcu

Edmir Škorić

Radnički je u Lukavcu slavio uvjerljivu pobjedu nad Krajinom iz Cazina u 12. kolu Prve lige FBiH. 

Radnički je tako bez većih problema stigao do svoje četvrte prvenstvene pobjede i trenutno se domogao devete pozicije na tabeli, dok je Krajina ostala na 14 bodova i strepit će još neko vrijeme za status prvoligaša.

 

Džanić je s dva pogotk, u 35. i 65. minuti, uveliko junak Lukavčana, a u strijelce su se još upisali i Salihović (49), da bi konačnih 4:0 postavio Jaranović u samoj završnici utakmice.

 

Radnički Krajina 4:0 (Džanić 35 i 65 - usao u igru, Salihović 49, Jaranović 90)

 

Radnički: Lugavić, Šubić, Jusufović, Trumić, Mehanović, Nurić, Jaranović, Brčkalić, Salihović, Bekrić, Slomić.

 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Krajina: Karalić, Horozović, Palić, Muzgonja, Babić, Murat Tatarević, Rekić, Nuhbegović, Almir  Tatarević, Stambolija, Redžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti