Kraljevski lov u Manchesteru
Foto: EPA

Real želi De Bruynea

Kraljevski lov u Manchesteru

Midhat Šljivak

Belgijanac Kevin De Bruyne igra odličnu sezonu u redovima Manchester Cityja.

Sjajni 26-godišnji fudbaler je jedan od ključnih fudbalera u igri Građana, a Pep Guardiola ima u njega veliko povjerenje.

Odlični nastupi pokrenuli su priči o njegovom novom ugovoru. Međutim, menadžer ovog fudbalera Patrick De Koster traži ogromno povećanje plate, što za sada koči potpis.

Nastupi ovog fantastičnog Belgijanca privukli su interes i drugih ekipa, a prema navodima iz Engleske, interes za De Bruynea pokazuje i Real Madrid.

Navodno, Kraljevi su održali razgovore sa menadžerom ovog fudbalera. Spremni su da mu ponude uslove koji se ne odbijaju, ali još uvijek nisu kontaktirali City.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranije se sa ovim fudbalerom povezivao i PSG. Ipak, ni oni nisu poslali službenu ponudu i nikakvih daljih razgovora nije bilo.

Belgijanac je ove sezone nastupio u 20 utakmica za City. Postigao je pet pogodaka i upisao je 10 asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi