Kranjčar: Lako bih mogao završiti karijeru

Zbog problema s povredom

Kranjčar: Lako bih mogao završiti karijeru

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar mogao bi uskoro završiti svoju karijeru, prenosi Sky Sports.

Ovaj 32-godišnji veznjak ima ozbiljnih problema sa svojim koljenom koje je povrijedio na treningu u oktobru, a zbog toga ni sam nije otpisao mogućnost da okonča karijeru prije planiranog.

"Ovo je najozbiljnija povreda koju sam imao u karijeri. Lako bi se moglo desiti i da završim karijeru, ali još uvijek ne želim o tome da govorim. Nadam se da ću se vratiti u roku od pola godine", rekao je Kranjčar, koji je potom dodao:

"Vjerujem da ću se uspješno oporaviti i, ako se to desi, siguran sam da pred sobom imam još nekoliko dobrih sezona u Rangersima".

Niko Kranjčar je u Glasgow Rangers stigao u julu 2016. godine iz New York Cosmosa, a prethodno je igrao za Dynamo Kiev, QPR, Tottenham, Portsmouth, Hajduk i Dinamo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi