Kranjčar pronašao novi klub i vraća se u Evropu

Tvrde inostrani mediji

Kranjčar pronašao novi klub i vraća se u Evropu

Inostrani mediji pišu da će nekadašnji hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar potpisati sa Glasgow Rangers. 

Kranjčar je sredinom mjeseca marta potpisao za New York Cosmos, međutim u redovima ovog američkog drugoligaša se neće dugo zadržati i kao najrealnija opcija za nastavak karijere nameće se povratak u Evropu. 

Pojedini mediji su objavili da će Kranjčar uskoro potpisati za Glasgow Rangers. Detalji su navodno dogovoreni i hrvatski fudbaler bi sljedeće sedmice trebao staviti potpis na dvogodišnji ugovor, a obzirom da ima 32 godine, to bi mu mogao biti i posljednji ugovor u karijeri.

Vrijedi podsjetiti da je Kranjčar prije New York Cosmosa nastupao za Dynamo Kiew, QPR, Tottenham, Portsmouth, Hajduk i Dinamo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti