Krasić: Jedva čekam da debitujem za Fenerbahce

Krasić: Jedva čekam da debitujem za Fenerbahce

Srbijanski internacionalac, Miloš Krasić izjavio je kako jedva čeka da debituje za svoj novi klub. Fenerbahce.

27-godišnji veznjak je dugo bio u nemilosti trenera Juventusa, Antonia Contea te je istakao kako u redovima turskog giganta želi početi iznova.

 

"Reto Ziegler mi je rekao neke nevjerovatne stvari o ovom klubu i navijačima. Veoma je impresioniran vremenom koje je proveo u Fenerbahceu i rado bi se nekada vrati u ovu ekipu", kazao je Krasić dodavši na kraju svog intervjua za oficijalnu stranicu kluba:

 

"Bio sam uzbuđen čim sam otišao na stadion Sukru Saracoglu. Jedva čekam da zaigram u dresu Fenerbahcea".

Potražite više informacija na temu Super Lig:

 

Srbijanski veznjak će imati priliku da debituje za Fenerebahce u turskom Super Kupu protiv velikog rivala, Galatasaraya u nedjelju, 12. avgusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti