Ko će naslijediti Dušana Bajevića?

Pitali smo Balakova za Peteva: "Odličan je trener..."

21

Komentari (21)

Ludogorets,, Limassol, Dinamo, Jagiellonija. Od pet najjacih klubova u Evropi, odje su spomenuta cetiri... E jadna ti majka na sta smo spali...
nije.suplja
Ako se slazete, i ja bih da budem kandidat. Jak sam sa manager football life. Realno sam pravio cuda, bgm. Poceo sam sa boltonom i napravio revoluciju, bgm
nije.suplja
Suti novinaru, nemoj se prosipat bez veze. Smije ti se raja bgm
Panjevi7
Ovaj posao treba da preuzme Husref Musemić,ima znanje i emociju,što je za budućeg selektora preduslov!
nije.suplja
Nemoj brat moj pretjerivat
Comandini
Ja sam za Bjelicu al on kosta milion, Lucescu otac i sin su macke al i oni hoce milione. Barbarez za predsjednika a Petev za selektora. Hodzica i Gojaka je preporodio u Dinamu. Lik napada s 8 a brani se s 11 igraca. Ne znam zna li koliko se krecu plate jer sigurno je imao vise u Ludogoretsu i Dinamu. Dobio je Portugala u Portugalu s Bugarima...
nije.suplja
Ima smisla komentar skroz
sipopugaloma
Ja ne mogu da vjerujem da se taj Barbarez svaki put spominje kao kandidqtbza selektora... i evo opet. PA ZASTO, ZBOG CEGA ?? Nek bude direktor reprezentacije, predsjednik saveza ali SELEKTOR NE, NE I NE. Covjek 15 godina sjedi i igra pokera i ceka da bude selektor.
Penderinos
A sto se ti ne bi okusao balace, radije bi tebe vidio na kormilu repke
ryan.giggs
Dobar,Los,Zao
Odlićan je trener,al vam ga ja ne bi preporućio!
Hakkinen
A kome to nama? Koji ste to vi a koji smo mi???
Dobar,Los,Zao
Izvinite Mika sto vas nisam namah prepoznao,nisao znao da se i Finci brinu oko izbora za BH selektora!
Hakkinen
Eto neka sada znaš da i fincima je stalo kao ovim bugarima a i Vama. E čuj " ne bi vam ga preporučio ". Opet te pitam a koji smo to MI pašice a koji ste VI?
Hakkinen
@Dobar,Los,Zao pa to reci Pasice još da imaš Š I Ć pa bih te skontao.
Ti i pašica ko nebo i zemlja orangutane.
A pošto vidim da imaš slab vid, ovo je slika mog dobrog druga iz stranke DoDicka hahahaha kao da je iz We-hbi-aja a ti " lijepi ako ti se ne sviđa nemoj da gledaš.
I ti ćeš NAMA preporučiti bugara.
Hajde ti SVOJIMA preporuči mojne nama Pasice-:))))
Hakkinen
@Dobar,Los,Zao yebo ti ja meter usta.
Jesi li čuo loš zao.
I šta kažeš orangutane " podapere " papčino papanska.
I sve ti ć kada ...
Mrš u 3 p.m. majmunčino.
A ja neću majku tvoju nije ona kriva jadna što te rodila debilna.
AT
Brazuka
Eto dajte barbareza, da vodi sa ulice. Budite realni ljudi, ovaj čovjek ima iskustvo, znanje. Mi hocemo neke naše patriote pa nije rat. To je sport, biznis, patriotizam na drugu stranu.
Rajvosa2019
Isto kao kad bi mene neko nesto pitao za habera Krezu , ja bi ga naravno nahvalio- a u sustini Krezo nece kile da digne- boli ga racku za sve - voli i popiti i ima jako kratak fitilj . Ali je Krezo raja , a ovaj Petev je sto se tice selektora taraba
FreshCat9
Tesko je napisati nesto na ovu temu a ne opsovati.
Hakkinen
Vi niste normalni ako fakat mislite nešto sa bugarom. Pa ovo je BiH i ko ima pravo da se igra sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine?!
user1605223705
A koji ce nam on k...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.